a

Pakketten

CHOOSE THE OFFER THAT SUITS YOU

Afvallen in 8 weken

Het perfecte wasbordje, strakke buikspieren of een smaller figuur en helemaal beach-proof zijn is niet altijd even makkelijk. Om het gewenste lichaam te krijgen is er meer dan trainen nodig en heb je al snel hulp nodig bij het opstellen van een correct dieet waar wekelijks op word gestuurd.

In 12 weken meer spiermassa
 

Soms sta je uren in de sportschool en zonder resultaat. Geen grotere armen, geen vollere borst en geen bredere rug. Dat kan frustrerend zijn, met ruim 25 jaar Fitness en Bodybuilding ervaring help ik jou om op de juiste plekken, overtollig vet te verliezen en spiermassa te winnen.

Het is belangrijk om periodiek vooruitgang te boeken. Daarom stellen wij samen een doel vast voor 12 weken en hier gaan wij voor. Zonder smoesjes en altijd met succes.

Voel je fitter en vitaal

Soms zit je even niet lekker in je vel. Dit kan zowel mentale als fysieke redenen hebben. In een consult, kunnen we samen naar een oplossing kijken waar we naast bewegen en sporten ook het ideale voedingspatroon in elkaar zetten, volledig gebasseerd op jouw dag. Naast onze trainingen leer ik je belangrijke gewoontes de jou in het dagelijkse leven een beter gevoel kunnen geven.

Online coaching

€ 80,-

Online coaching pakket maandelijks

Wedstrijd Coaching:

€ 150,-

Voedings en trainingsadvies plus metingen

Pakket 1:

€ 125,-

Voedings en trainingsadvies plus metingen

pakket 2:

€ 225,-

1x per week trainen

pakket 3:

€ 425,-

2x per week trainen

pakket 4:

€ 600,-

3x per week trainen + voedingsadvies en metingen

pakket 5:

€ 750,-

4x per week trainen + voedingsadvies en metingen

pakket 6:

€ 875,-

5x per week trainen + voedingsadvies en metingen

1 maand borg bij afname pakket (vooruitbetaling van 1 maand en tevens opzegmaand).

Close
ALGEMEEN

Losse lessen kosten 65,- € per keer.
Een 10 rittenkaart kost 475,- € en is 12 maanden geldig. 1 maand borg bij afname pakket (vooruitbetaling van 1 maand en tevens opzegmaand).

Our socials
About
× WhatsApp